Revell

Revell modelbouwverf en lijm.

Revell heeft een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van modelbouw. Bij gertmodelbouw is de keuze relatief groot als het gaat om Revell modelbouwverf en airbrush color.

Revell Airbrush Color

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is airbrush-coulor.jpg

is een kant en klare verf voor de airbrush. De verf hoeft ( meestal ) niet meer verdund te worden. Door het schroefdraad op de potjes kunnen ze direct onder de ( meeste ) airbrush pistolen geplaatst worden. De inhoud van de potjes is 25 ml.

Ze worden helaas niet meer in de winkels te koop aangeboden.

Door gertmodelbouw zijn er nog diverse kleuren te leveren! Klik hieronder voor het assortiment en de beschikbare voorraad.

Klik hier voor het aanbod

Revell Color enamel verf  is verf op terpentine basis. De verf is uitstekend aan te brengen met een penseel. Wanneer de verf verdund wordt met Revell verdunner is de verf ook uitermate geschikt voor de airbrush. De inhoud van de potjes is 14ml. Er zijn diverse kleuren beschikbaar, al kan het assortiment van Revell wel eens wisselen. Zo heeft gertmodelbouw nog kleuren die niet meer worden geproduceerd en dus niet meer in de winkel te verkrijgen is.

Normale winkelprijs ligt rond de 2 euro per stuk. Gert modelbouw heeft diverse potjes op voorraad, opgekocht uit winkelvoorraden en particulieren, deze zijn dus niet nieuw. Maar wel allemaal 100 % goed en ongeopend. Wanneer de prijs in deze webshop boven € 1,70 is dan betreffen het wel gloednieuwe potjes!

Verdunnen om te kunnen airbrushen kan door gebruik te maken van Revell Color Mix. De mengevehouding is 3 delen verf / 2 delen Color Mix.

Klik hier voor het aanbod

Revell AQUA color is verf op waterbasis, de inhoud is 18 ml

Klik hier voor de actuele voorraad

Revell contacta liquid special lijm is speciaal bedoeld voor het verlijmen van verchroomd plasic en transparante delen. Bij gertmodelbouw kosten deze potjes slechts € 3,50

klik hier voor de voorraad

Revell 39604 Contacta Professionele lijm is door de dunne kop en naaldopening uitermate geschikt voor het nauwkeurig verlijmen van plastic onderdelen. De inhoud is 25 gr of 12,5 gr

klik hier voor de voorraad 25 gr