CONTACT EN VOORWAARDEN

Ik heb in de loop der tijd  ( te ) enthousiast bouwdozen, verf  en toebehoren gekocht bij winkels en particulieren en het  werd tijd voor een opruiming. Het betreft onder andere enamel paint  ( verf )  van Revell,  Modelmasters en Tamiya. Inmiddels zijn alle kleuren uit voorraad leverbaar. Ook NAVY kleuren of kleuren die voor andere onderdelen van modelbouw zijn. Ook zijn er heel wat flesjes airbrush paint van Revell, deze zijn kant en klaar om mee te kunnen spuiten met een airbrush. Verdunnen hoeft ( meestal ) niet.

Verder bestaat de aanbiedingen uit diverse kits en bouwdozen die allemaal compleet en ongebouwd zijn ( tenzij anders aangegeven ). Hoofdzakelijk zijn er bouwdozen van vrachtwagens en opleggers, schaal 1: 24 ( Italeri, Revell  en Heller ) en diverse race- , DTM-, rally- en personenauto’s ( Revell, Italeri, Tamiya en overige merken ).
Overigens betreft het alleen plastic modelbouw en bijvoorbeeld geen RC ( remote control ) modelbouw.
Mocht u een bouwdoos zoeken welke niet wordt aangeboden in de modelbouwshop dan kunt u altijd een email sturen. Omdat ik regelmatig beurzen bezoek kan ik kijken of ik de door u gezochte kit kan vinden. Ook is het soms mogelijk dat een kit kan worden besteld. Dit staat dan vermeld bij de omschrijving.
Wanneer u bouwdozen heeft welke u wilt verkopen ( uitsluitend compleet en ongebouwd ) mag u mij altijd om een bod vragen.
Prijzen: Prijzen die zijn genoemd zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. TIP: De inhoud van de modelbouwshop wordt regelmatig ververst en / of aangevuld. Ook de prijzen kunnen hierdoor worden aangepast wanneer de voorraad of inkoop daarom vraagt ( non-profit ).
Verpakking: In de prijs zit ook de kosten voor de verpakking. Ik probeer de bestelde artikelen zo goed mogelijk te verpakken zodat ik ook zeker weet dat het bestelde ook daadwerkelijk heel en gaaf bij je wordt afgeleverd.
Verzendkosten: Verzenden is op risico van geadresseerde en kan al vanaf € 4,75. Verzekerd en aangetekend behoord ook tot de mogelijkheden.
Levering: Na ontvangst van de betaling zal ik proberen om de bestelling zo snel mogelijk te versturen. Ik kan niet garanderen dat het binnen 2 dagen bij u is, maar daar doe ik wel mijn uiterste best voor.
Afhalen: in Alblasserdam ( Zuid-Holland ) kan natuurlijk, maar wel uitsluitend na overleg en liever niet contant.
Betaling: betalen kan veilig en vertrouwd met

iDEAL Logo IDealPayPalPayPalof per bankoverschrijving  naar NL97INGB0755742540 t.n.v. F.G.M. Bosch. Bij afhalen is contant ( gepast ) betalen ook mogelijk.

Graag verwijs ik naar de voorwaarden hieronder voor meer informatie.

VOORWAARDEN en VOORBEHOUD:

Let op: de webshop wordt regelmatig aangepast. Het assortiment en prijzen kunnen sterk wijzigen. Dat heeft te maken met de berekeningen om geen winst te hoeven maken. Wanneer er een inkoop wordt gedaan kan dat gevolgen hebben op de overige artikelen die in de webshop worden aangeboden. Een restitutie bij prijsverlaging is niet mogelijk.

Bedenk dat dit geen professionele website is en dat fouten niet kunnen worden aangezien als bindend. Ik heb zo zorgvuldig mogelijk deze winkel opgezet. Fouten blijven echter menselijk en hierbij benadruk ik duidelijk dat ik niet aansprakelijk kan worden gesteld voor eventuele fouten in deze webshop betreffende prijzen en / of het assortiment.

VERZENDING EN RETOURBELEID: Aangezien dit een non-profit webwinkel is geldt er geen recht op teruggave van het reeds betaalde bedrag voor een besteld en verzonden product. Verzending is op risico van de koper, u ontvangt een track en trace code. Tegen meer prijs kan er aangetekend worden verzonden. Afhalen geniet de voorkeur. U kunt uw voorkeur aangeven in het bestelproces. 

PRIVACY: Uw gegevens worden enkel gebruikt om de verzendgegevens ( bevestiging plus barcode )  naar u te kunnen verzenden. Daarna worden uw gegevens wel bewaard, maar op geen enkele andere wijze gebruikt of gedeeld.

NIEUWSBRIEF: wanneer u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief dan worden uw gegevens slechts alleen daarvoor gebruikt. Op generlei wijze zullen uw gegevens aan derden worden verstrekt. U kunt ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief 

Heeft u opmerkingen, vragen, suggesties of wilt u een bieding doen op meerdere artikelen kunt u het formulier hieronder invullen. Ik zal uw bericht in vertrouwen behandelen en zo snel mogelijk beantwoorden.