CONTACT EN VOORWAARDEN

 

Adresgegevens en voorwaarden Gert Modelbouw winkel webshop Alblasserdam:

2953 HA 35  Alblasserdam

Bankgegevens: NL97INGB0755742540 t.n.v. F.G.M. Bosch

VOORWAARDEN en VOORBEHOUD:

Let op: de webshop wordt regelmatig aangepast. Het assortiment en prijzen kunnen sterk wijzigen. Dat heeft te maken met de berekeningen om geen winst te hoeven maken. Wanneer er een inkoop wordt gedaan kan dat gevolgen hebben op de overige artikelen die in de webshop worden aangeboden. Een restitutie bij prijsverlaging is niet mogelijk.

Bedenk dat dit geen professionele website is en dat fouten niet kunnen worden aangezien als bindend. Ik heb zo zorgvuldig mogelijk deze winkel opgezet. Fouten blijven echter menselijk en hierbij benadruk ik duidelijk dat ik niet aansprakelijk kan worden gesteld voor eventuele fouten in deze webshop betreffende prijzen en / of het assortiment.

VERZENDING EN RETOURBELEID: Aangezien dit een non-profit webwinkel is geldt er geen recht op teruggave van het reeds betaalde bedrag voor een besteld en verzonden product. Verzending is op risico van de koper, u ontvangt een track en trace code. Tegen meer prijs kan er aangetekend worden verzonden. Afhalen geniet de voorkeur. U kunt uw voorkeur aangeven in het bestelproces. 

PRIVACY: Uw gegevens worden enkel gebruikt om de verzendgegevens ( bevestiging plus barcode )  naar u te kunnen verzenden. Daarna worden uw gegevens wel bewaard, maar op geen enkele andere wijze gebruikt of gedeeld.

NIEUWSBRIEF: wanneer u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief dan worden uw gegevens slechts alleen daarvoor gebruikt. Op generlei wijze zullen uw gegevens aan derden worden verstrekt. U kunt ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief 

Heeft u opmerkingen, vragen, suggesties of wilt u een bieding doen op meerdere artikelen kunt u het formulier hieronder invullen. Ik zal uw bericht in vertrouwen behandelen en zo snel mogelijk beantwoorden.