Klantervaringen – Reviews

Deel hier uw ervaring met gertmodelbouw.

10 gedachten over “Klantervaringen – Reviews

  1. Snel bezorgd en uitstekende service , Top !!!!

  2. Prima levering lekker snel en dichtbij

  3. Heerlijk om zo voor sinterklaas een aantal bouwdozen te kunnen kopen die nog betaalbaar zijn ook. Verf erbij van model Master, mijn favoriet! Me happy 🙂 Op donderdag besteld, vrijdag al in huis. Top zaak!

  4. Hoi alles goed aangekomen netjes verpakt bedankt tot de volgende keer

  5. Hoi, alles is goed aangekomen en erg snel.Tot een vlgnd keer. Bedankt!!!! Mvg Alex.

  6. 22 juli heb ik 3 bouwdozen besteld. 1 daarvan was niet op voorraad maar heeft Gert via via kunnen bemachtigen en heb alles 6 dagen later mogen ontvangen. Zoals ook vermeld is waren alle dozen compleet zover ik kan nagaan. Snelle en duidelijk communicatie via email. Echt een topzaak hoewel het helemaal geen echte winkel is. Je kunt merken dat hij passie heeft voor bouwdozen en alles erom heen. En de prijzen zijn veel lager dan in de gewone winkel. En ja, de gewone winkels sterven dan wel uit op deze manier maar zover ik kan nagaan is deze ” winkel ” er niet om de gewone winkel in de weg te zitten maar om ” gebruikte ” / aangebroken bouwdozen aan te bieden.

  7. leuke bouwdoos hou wel van moeilijk te krijgen bouwdozen prijs verhouding heel goed

  8. Dank je Gert voor de snelle service en uitstekend verpakt. Ik kan weer even knutselen. Als ik er weer aan toe ben ga ik zeker weer in je winkel kijken als eerste

  9. Zeer snelle levering en goede service. Bedankt .

  10. Snelle levering, leuke prijzen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.