WELKOM BIJ GERT MODELBOUW

Betaal veilig en vertrouwd met iDEAL

ELKE HOBBY KOST GELD, MAAR HET MAG BEST BETAALBAAR BLIJVEN!

Gertmodelbouw.nl  is een non-profit webshop in modelbouw die enerzijds is ontstaan doordat ik in de loop der jaren in                            al mijn enthousiasme veel te veel heb gekocht en anderzijds omdat het maken van webpagina’s en webshops een                                andere hobby van mij is. Zodoende kwam bij mij het idee op om een “echte” modelbouwshop in te richten.

Ik heb in de loop der tijd  ( te ) enthousiast bouwdozen, verf  en toebehoren gekocht bij winkels en particulieren en het                             werd tijd voor een opruiming. Het betreft onder andere enamel paint ( verf ) en acryl ( watergedragen ) verf van Revell,   Modelmasters en Tamiya. Kleuren die ik weinig of helemaal niet gebruik. Ook NAVY kleuren of kleuren die voor andere onderdelen van modelbouw zijn. Ook zijn er heel wat flesjes airbrush paint van Revell over. Deze zijn kant en klaar om mee te kunnen spuiten met een airbrush. Verdunnen hoeft ( meestal ) niet.

Verder bestaat de aanbiedingen uit diverse kits en bouwdozen die allemaal compleet en ongebouwd zijn, enkele zijn zelfs nog verzegeld. Hoofdzakelijk zijn er bouwdozen van vrachtwagens, schaal 1: 24 ( Italeri, Revell ) en diverse race- , DTM-, rally- en personenauto’s ( Revell, Italeri, Tamiya en overige merken ). Overigens betreft het alleen plastic modelbouw en bijvoorbeeld geen RC ( remote control ) modelbouw.

Mocht u een kit zoeken welke niet wordt aangeboden in de modelbouwshop dan kunt u altijd een email sturen. Omdat ik regelmatig beurzen bezoek kan ik kijken of ik de door u gezochte kit kan vinden. Ook is het soms mogelijk dat een kit kan worden besteld. Dit staat dan vermeld bij de omschrijving.

Wanneer u bouwdozen heeft welke u wilt verkopen ( uitsluitend compleet en ongebouwd ) mag u mij altijd om een bod vragen.

TIP: De inhoud van de modelbouwshop wordt regelmatig ververst en / of aangevuld. Ook de prijzen kunnen in de loop der tijd worden aangepast.

Prijzen: Mijn prijzen zullen ( bijna ) altijd onder de normale winkelprijzen liggen. Dat ligt in het feit dat ik geen overheadkosten heb. Mijn voorraad ligt op zolder en verder ik heb geen kosten. Maar ik heb geen 24 uurs leverings service, ik verzend met postnl zodra de betaling is ontvangen en ik daarna de mogelijkheid heb om het pakket weg te brengen naar een afgiftepunt. Mocht u een artikel zien op mijn website die elders goedkoper wordt aangeboden dan verneem ik dat graag. U kunt mij dan een email sturen naar winkel@gertmodelbouw.nl

VerpakkingIn de prijs zit ook de kosten voor de verpakking. Ik probeer de bestelde artikelen zo goed mogelijk te verpakken zodat ik ook zeker weet dat het bestelde ook daadwerkelijk heel en gaaf bij je wordt afgeleverd.

Verzendkosten: Helaas bestaat er geen mogelijkheid meer om kleinere bestellingen tot en met 5 potjes verf  als brievenbuspost te versturen. De postbedrijven doet hier erg moeilijk over omdat de afmetingen op het randje zijn van wat toegestaan is.  Daarom is er nu nog maar één mogelijkheid en dat is via pakketpost.  Overigens zijn de pakketjes allemaal te volgen met track en trace! Ik verzend met PostNl en DHL.

Levering: Na ontvangst van de betaling zal ik proberen om de bestelling zo snel mogelijk te versturen. Ik kan niet garanderen dat het binnen 2 dagen bij u is, maar daar doe ik wel mijn uiterste best voor.

Afhalen: in Alblasserdam ( Zuid-Holland ) kan natuurlijk, maar wel uitsluitend na overleg.

Betaling: betalen kan veilig en vertrouwdmet iDEAL of per bankoverschrijving. Bij afhalen is contant ( gepast ) betalen ook mogelijk.

Graag verwijs ik naar de voorwaarden voor meer informatie.


Veel plezier in mijn ( hobby ) modelbouwshop!!